Voiko autoon rakastua?

Siltä musta nyt tuntuu, kun kahdenvuoden yhteiselo näyttää tulleen tiensä päähän. Mun peipe lähti tänään nettimyyntiin, ja piru kun riipaisee.

Sen kanssa mä huudatin sonatan levyjä, ja kuvittelin itseni nuoreksi. se on kiiltävä, nuorekas, ja kerää teinikuskit rinnalleen ottamaan mittaa. minun autovanhukseni, 15 v.

Ostin tuuning-penkinpäälliset, sain uuden soittimen ja ralli-ilmansuodattimenkin, jopa motonetin tuuninki-pakoputkenpään, ja nyt mun täytyy taaaaaas aikuistua.

Sydäntä särkee, mä olen vanha. Viimeinen muistutus oma elämästä lähtee (?) muiden puikkoihin. Tunsin itseni niiin viriiliksi ja sexyksi, kun sisäisesti hampaat irvessä poljin hontaan kaasua, ja pääsin sen pirun tuning-skodan ohi. Mutta nyt taitaa ne leikit loppua....saan varmaan seuraajaksi sellaisen ybertyylikkään volkkarin perhemallin. se nuorekkuudesta.

Toisaalta, jos siihen asentaa motonetin pirutarrat ja huikeen pakoputken levittimen, saattaa olla että pääsen sen skodan ohi toistamiseen..? Hiton teinit, painukaa jonnekin salon perukoille rääpimään niitä peruduloitanne ja golffejanne.

Kunnon perheenäidit ansaitsee kerran kuussa kunnon teiniohituksen.

Niin että rokki soi, ja muu maa kumartaa. Ja sellaiset viisaat viiskymppiset pyörähtää audin penkissä; "jumantsuka, noi kasikympin-lätkät on kyllä ihan varmasti laitettu sinne syystä, kohta tuo hullu tappaa jonkun, vilautan sille pitkiä, niin se varmasti hiljentää ja ymmärtää ettei noin voi ajaa. "

Aika viisaasti ajateltu, varmaan jos tienaat sen 2500 käteen osastonvastaavana tai kunnan johtajan sihteerinä. jos liikenne käy liian vaaralliseksi, on aina varaa mennä töihin vaikka taksilla.

Hitto, minkä takia tuollaisia tehovehkeitä, kuten audit ja bmw:t, mersun avomallit myydään yli 50-v? Mihin ne niitä tarvitsee? Kun kierrokset on alituiseen alle 3000, se on yks ja sama, onko alla ladan uusin konsepti, vaiko diesel-automaatti-rajoitin-tehdassarjatuotanto-audi. Jos on tehokas auto, niitä tehoja kuuluu käyttää, haloo.

On meilläkin ilmalämpöpumppu, joka hommattiin siksi, että saadaan patterit pois käytöstä, eikä siksi, että kesällä on sitten niin mukavaa, kun saadaan huonelämpö 24 asteeseen. Hei....

No sellaista taas tällä kertaa. On niin hilpeätä purkaa paineita. Huomenna taidan marista miehelle, miten ikävää on kun kotitiellä ihmiset ajaa 70, vaikka rajoitus on 40.